Door - admin

Dit kun je leren in een cursus nagelstyliste

cursus nagelstyliste

Werk je graag met nagels? Dan kan een cursus nagelstyliste de beste plek zijn om te beginnen. Deze cursus leert je over manicure en pedicure, maar het geeft je ook de mogelijkheid om andere aspecten van nagelverzorging te leren. Zoals bij elke cursus, zijn er sommige dingen die vanzelf gaan en andere dingen waar je meer tijd nodig hebt om ze onder de knie te krijgen. Oefening baart kunst!

Het verschil tussen manicure en pedicure leer je in een cursus nagelstylist

Als je overweegt om een ​​cursus nagelstyliste te gaan volgen, is het belangrijk om het verschil tussen manicure en pedicure te kennen. Manicures zijn voor de handen. Een manicure is wanneer je je nagelriemen knipt en vormgeeft, nagellak aanbrengt, de nagels glad maakt en vervolgens een olie of vochtinbrengende crème aanbrengt om ze gezond te houden. Pedicures zijn voor de voeten. Een pedicure omvat het knippen en vormgeven van nagels, nagels lakken, eelt weghalen en pijntjes aan de voeten verhelpen, zoals een ingegroeide nagel of een likdoorn. Dit zijn slechts een van de dingen die je leert in een cursus nagelstyliste.

Het verschil tussen acrylnagels en solar nagels

In een nagelstyliste cursus leer je de twee soorten kunstnagels namelijk acryl en solar. Acryl is gevormd om over je natuurlijke nagels te passen, terwijl solar is ontworpen om eruit te zien als je natuurlijke nagels. Acryl gaat langer mee dan solar omdat de bindingen tussen de kunstmatige lagen sterker zijn dan die in solar nagels.

Hoe je de meest populaire nail art stijlen kunt toepassen

Franse manicure is een klassieke nagellook die nooit uit de mode raakt. Dit is een van de meest populaire stijlen voor beginners om te leren, omdat het slechts twee kleuren en één penseelstreek betreft. De eerste stap is om een ​​basislaag aan te brengen en te wachten tot deze volledig droog is voordat je met een dunne borstel op de witte punt van je nagel schildert. Lak vervolgens de rest van je nagels met roze of perzikkleurige nagellak en laat die ook volledig drogen. Voor een eenvoudig Frans manicure ontwerp voeg je een gouden glitter accentnagel toe in de buurt van de nagelriem. Dit is een van de dingen die je zeker zult leren in een cursus nagelstyliste die je kunt gebruiken in zakelijke en persoonlijke toepassingen.