Reinigende gezichtsbehandeling

De duur van de basis gezichtsbehandeling is 30-45 minuten. De behandeling start met een oppervlaktereiniging van gezicht en hals met een reinigingsproduct van Extenso Skincare dat het beste bij uw huidtype past. Vervolgens zullen de dode huidcellen verwijderd worden door middel van een peeling of lysing, tevens afhankelijk van uw huidtype.

Wenkbrauwen
Hierna zullen, indien nodig en gewenst, de wenkbrauwen worden bijgewerkt door middel van epileren. Tijdens het epileren zal er een stoomapparaat op het gezicht gericht zijn om deze te verwarmen en verweken als voorbereiding op de volgende stap in de behandeling.

Dieptereiniging
De volgende stap in de behandeling is namelijk de dieptereiniging, bij dieptereiniging worden huidonzuiverheden als comedonen en milia verwijderd.

Masker
Na de dieptereiniging wordt er een masker aangebracht, uiteraard zal ook het masker uitgezocht worden dat het beste bij uw huidtype past volgens de lijn van Extenso Skincare. Tijdens het masker kunt u even lekker relaxen met een licht achtergrondmuziekje.

Lotion en dagcrème
Wanneer het masker is verwijderd komen we bij de laatste stap van de behandeling, de lotion en de dagcrème. De dagcrème dient ervoor om de huid te beschermen tegen alledaagse invloeden en wordt tevens aangepast aan uw huidtype.

Uitgebreide gezichtsbehandeling

De duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de reinigende gezichtsbehandeling, plus wat extra’s om uzelf helemaal in de watten te laten leggen. U krijgt namelijk voor het masker en na de dieptereiniging een heerlijk ontspannende massage van gezicht, hals, nek en decolleté.
Tevens krijgt u naast een masker ook een oogmasker dat de elasticiteit en veerkracht van de gevoelige huid rondom de ogen verbeterd.

Lichaamsbehandelingen West-Vlaanderen

Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Zaakvoerster Tinantini heeft veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam.

Definitief ontharen

Definitief ontharen prijzen

  • Prijs definitieve ontharing kin waarde 35 € nu 17,50 voor eerste 2 behandelingen bij abonnement
  • Prijs definitieve ontharing oksels waarde 80 € nu 40€ voor eerst 2 behandelingen bij abonnement
  • Prijs definitieve ontharing bikini waarde 85 € – 125 € nu 43 € – 63 € voor eerste 2 behandelingen bij abonnement

Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Wanneer u van uzelf lichte wimpers of wenkbrauwen heeft, of u verft uw hoofdhaar waardoor het niet meer ‘matcht’, dan is het laten verven van uw wimpers en/ of wenkbrauwen dé uitkomst. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht, door deze te accentueren spreekt uw gezicht meer. Niet iedereen heeft zin en tijd om iedere ochtend met potloodjes en borsteltjes in de weer te zijn om kleur te geven aan wimpers en wenkbrauwen.
Tevens komt het voor dat bij het ‘tekenen’ van de wenkbrauwen dit onnatuurlijk overkomt doordat de kleur meer op de huid onder de wenkbrauw zit dan op de haren zelf. Bij het verven van de wenkbrauwen worden de haren zelf geverfd waardoor dit een natuurlijk effect geeft.

Zoals velen van u misschien weten is het mogelijk om permanente make-up te laten zetten, echter is dit zeer prijzig en niet meer terug te draaien. Met verven is dit niet het geval, de verf blijft gemiddeld 4 weken zitten.
Het laten verven van de wimpers en wenkbrauwen is dan ook voor veel vrouwen, maar ook mannen, een ideale uitkomst.

Manicure

De manicure bestaat allereerst uit een nagelbadje, vervolgens worden de nagels gevijld waarna de nagelriemen worden verzorgd. Als laatste wordt er een handcrème kort ingemasseerd.