Schoonheidsinstituut Brugge

Welkom bij ons Schoonheidssalon!
Mijn naam is Veerle. Ik heb meerdere jaren ervaring als schoonheidsspecialiste, zowel in loondienst als met een eigen schoonheidssalon in Brugge. Na een korte periode iets anders te hebben geprobeerd ontdekte ik dat mijn hart toch ligt bij huidverzorging en alles wat daarbij hoort. Daarom heb ik sinds 1 december 2010 een schoonheidssalon geopend.

Uw huid

Er zijn veel invloeden van buitenaf die invloed hebben op de conditie van uw huid, zoals zon, wind, water en uitlaatgassen. Ook heeft u zelf veel invloed op de conditie van uw huid; verkeerde voeding en roken laten sporen achter die niet of nauwelijks zijn terug te draaien. Daarom is een gezonde levensstijl in combinatie met regelmatige behandelingen bij een schoonheidsspecialiste en een goede thuisverzorging van uw huid onontbeerlijk voor een optimale conditie van het grootste orgaan van uw lichaam!

Groningens schoonheidssalon voor vrouw en man

In ons schoonheidssalon behandel ik zowel jong als oud, man als vrouw. Iedereen is welkom om zich eens lekker te ontspannen en voor te laten lichten over de beste huidverzorging voor zijn of haar huid. Het huidverzorgingsmerk Extenso Skincare heeft meerdere lijnen die ieder geschikt zijn voor een ander huidtype, wat het mogelijk maakt om iedere huid optimaal te behandelen en te verzorgen. Uiteraard wordt er ook goed geluisterd naar de wensen van uzelf, want schoonheidssalon Mooi Zo! vindt service zeer belangrijk.

Kortom, laat u eens lekker verwennen bij Schoonheidsinstituut schoonheidsinstituut Veerle.  Een afspraak is zo gemaakt.

Definitief ontharen

Definitieve ontharing of permanent epileren is de oplossing als u teveel haar hebt op uw lichaam of gezicht. Met definitieve ontharing krijgt u gladde huid u geen ongewenste haargroei meer. In ons instituut komen zowel mannen als vrouwen voor permanent ontharen.  Samen met u bepalen we welke delen van uw lichaam we eerst gaan behandelen. Wij houden steeds rekening met uw wensen. U kunt een uitstekende samenwerking met ons verwachten, omdat wij altijd blijven communiceren met u tijdens de behandeling

Lichaamsbehandelingen West-Vlaanderen

Bij ons kunt u terecht voor professioneel geneeskundig advies en non- chirurgische behandelingen. Wij hebben veel ervaring in de medisch-esthetische sector waar de vraag hoog is naar plastische chirurgie voor schoonheidsdoelen. Plastische chirurgie kent echter enige nadelen zoals het optreden van complicaties tijdens en na de operatie, ongewenste resultaten, blijvende letsels, vervorming van het lichaam.

Studentenkorting

Bij schoonheidsinstituut Veerle krijgen alle studenten een korting van 10% op alles. Neem daarom altijd je studentenkaart mee. De korting geldt niet in combinatie met acties van ons schoonheidsinstituut.