Groupon

De Groupon actie van begin 2010 was een groot succes. De spectaculaire openingsactie, uitgebreide gezichtsbehandeling met 50% korting, heeft de salon veel nieuwe klanten gebracht. Door het grote succes werd het zelfs onmogelijk om alle klanten voor einde maart te helpen. Gelukkig hadden de klanten er geen problemen mee om wat langer dan gewoonlijk te wachten op deze heerlijk ontspannen uitgebreide gezichtsbehandeling.

Brazilian wax

Binnenkort bij Salon Mooi Zo! de (full) Brazilian wax. Een Brazilian wax is de uitgebreide vorm van de bikinilijn harsen. Waar bij de bikinilijn harsen alleen de haren in en buiten de lies worden geharst, worden bij de Brazilian tevens de haren van de venusheuvel, de schaamlippen en de bilnaad geharst. Er blijft alleen een strookje haar zitten, er kan ook gekozen voor de full Brazilian, dan worden alle haren verwijderd.

Nu de zomer eraan komt is er veel vraag naar harsen in het algemeen, maar vooral ook naar de Brazilian wax. Echter wordt in Vlaanderen de Brazilian wax maar in een beperkt aantal salons uitgevoerd. Wij hebben daarom besloten om in te spelen op die markt en zal binnenkort, na oefening en training, ook de Brazilian wax uit gaan voeren in de salon.